Logo Scandinavian Dreams - Specialist Wintersport Scandinavië
Change language 0411 212515
Bel mij terug

Skiën in Zweden

In Zweden ligt het prachtige plaatsje Åre, ook wel “The Jewel of the Swedish Mountains” genoemd. Åre is het grootste aaneengesloten skigebied ten noorden van de Alpen, hier vindt u werkelijk alles voor dé perfecte skivakantie. Boekt u daarom nu uw wintersport in Åre, zodat u zich alvast kunt verheugen op heerlijk skiën in het prachtige Zweden.

  • Grootste aaneengesloten skigebied (110 pistes)
  • Skiën/snowboarden en langlaufen
  • Vliegbestemming
  • Kindvriendelijk
  • Sneeuwscootersafari's

Wintersport in Åre heeft alles!

Åre biedt maar liefst 110 skipistes. Omdat er zoveel pistes zijn, kunt u hier in alle rust en ruimte afdalen. Maar skiën in Zweden biedt meer: u kunt bijvoorbeeld ook helemaal van Åre Centrum (Åre By) naar het rustige en idyllische Åre Björnen skiën. Mocht u geen zin hebben om dezelfde route terug te skiën, er rijden ook meerdere keren per dag skibussen tussen deze twee locaties.

 

Geschikt voor elk niveau

Door het grote aantal pistes kunnen beginners het skiën optimaal onder de knie krijgen. Maar ook gevorderden kunnen hier genieten van de hoeveelheid en van de diversiteit van de skipistes. Tevens is Åre zeer kindvriendelijk, Åre Björnen wordt zelfs ook wel "the childrens paradise" genoemd. Mocht u op zoek zijn naar uitdagendere pistes of wilt u dichterbij de winkels, bars en restaurants zitten, dan is Åre Centrum de juiste plek.

 

Voldoende activiteiten naast het skiën

Even geen zin in skiën of snowboarden? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Door het grote aantal bars en restaurants is er ook genoeg te doen na het skiën. Åre biedt ook veel leuke activiteiten aan. U kunt bijvoorbeeld paragliden en het gebied van bovenaf bekijken of u kunt deelnemen aan een schitterende sneeuwscootersafari.

 

Skiën in Åre in Zweden: genieten voor elk gezelschap, 110 pistes, kindvriendelijk, voldoende verschillende accommodaties, eindeloos skiën, snowboarden, sneeuwscootersafari’s en zelfs paragliden. Het kan allemaal in Åre!