Logo Scandinavian Dreams - Wintersport Skandinavien
CHANGE LANGUAGE 0411 212515
Informatie

Hemsedal

Hemsedal is één van de grootste Noorse skigebieden. Een zeer populaire bestemming op 3 uur rijden van Oslo. Door het stabiele klimaat en de sneeuwgarantie bent u verzekerd van een onvergetelijke wintersport. Het seizoen begint al in november en duurt tot mei.

Hemsedal is een alpine resort van internationale klasse, met 52 ruime en goed geprepareerde pistes en een groot snowboardpark. De pistes zijn geschikt voor skiërs en snowboarders van alle leeftijden en niveaus, langlaufers kunnen genieten van ruim 200 km loipes.

  • The Scandinavian Alps (52 pistes)
  • Skiën/snowboarden en langlaufen
  • Boot- en vliegbestemming
  • Zeer kindvriendelijk
  • Huskysafari's

Online boeken


Bekijk meer veel geboekte accommodaties in Hemsedal
In Hemsedal worden veel activiteiten naast het skiën aangeboden, zo bieden wij hier huskysafari’s aan, een unieke ervaring. Hemsedal is dan ook een fantastische bestemming om met uw kinderen naar toe te gaan. We bieden bijna alle accommodaties aan, voor 2 tot zelfs 36 personen, en we kunnen hier de skipassen, huur en lessen voor u verzorgen, met korting. Wilt u meer informatie over het schitterende skigebied Hemsedal in Noorwegen? Neemt u dan vrijblijvend contact op info@scandinaviandreams.eu