Logo Scandinavian Dreams - Wintersport Skandinavien
CHANGE LANGUAGE 0411 212515
Informatie

Trysil

Trysil is het grootste skigebied van Noorwegen! Met 66 sneeuwzekere pistes boekt u in Trysil de perfecte wintersport voor fantastisch skiën, snowboarden en langlaufen! Een bestemming waar we trots op zijn u te kunnen aanbieden. Het maakt niet uit welk niveau u heeft of wat u wilt doen, alles is mogelijk in Trysil!

Als de 21 groene, 17 blauwe, 17 rode en 11 zwarte pistes u niet voldoende uitdaging bieden, probeert u dan eens Trysil’s ‘Parken’ met sprongen, rails en boxen voor alle niveaus. Of beleef de fascinerende natuur rondom Trysil en geniet van de 100 km langlaufloipes!

  • Grootste skigebied van Noorwegen (66 pistes)
  • Skiën/snowboarden en langlaufen
  • Boot- en vliegbestemming
  • Kindvriendelijk
  • Huskysafari's

Online boeken


Bekijk meer veel geboekte accommodaties in Trysil
 

Prachtig skigebied Trysil!

Trysil ligt in de gemeente Hedmark, te midden van Noorwegen. Het plaatsje telt circa 7000 inwoners en is één van de populairste skigebieden van Noorwegen. Elke wintersporter vindt hier zijn uitdaging door de grote verscheidenheid aan pistes, het funpark en er is een grote halfpipe voor de freestylers. Ook voor de kleine skiërs onder ons is er een speciale ski-speelweide.  

Trysil, voor uw volledige wintersportervaring

Van november tot mei biedt Trysil veel winteractiviteiten naast het skiën. De populairste activiteit is de huskysafari die wij aanbieden, een onvergetelijke ervaring! Trysil is dus ook zeer zeker een goede bestemming om met uw kinderen naar toe te gaan.  

Accommodaties voor uw wintersport in Trysil

Wij bieden bijna alle accommodaties in Trysil aan, maar we willen u aanraden om in Turistsenter of in Høyfjellssenter te verblijven. U zit dan altijd op loopafstand van de liften, pistes, skischolen, winkels, bars en restaurants. Turistsenter ligt aan de zuidkant van de berg. Het is het populairdere deel met meer bars, restaurants en winkels en hier liggen de uitdagendere pistes. Høyfjellssenter ligt aan de noordkant, hier is het rustiger en hier vindt u meer beginnerspistes. U kunt van het ene naar het andere dorp skiën.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het skigebied Trysil in Noorwegen? Neem dan vrijblijvend contact op info@scandinaviandreams.eu