Logo Scandinavian Dreams - Wintersport Skandinavien
CHANGE LANGUAGE 0411 212515
Informatie

Åre

Åre, “The jewel of the Swedish mountains” genoemd, is het grootste aaneengesloten skigebied ten noorden van de Alpen. Om die reden en door de vele winkels, bars en restaurants in het centrum, is Åre een zeer populaire bestemming voor skiërs van alle leeftijden en niveaus.

Een wintersport in Åre heeft echt alles. Naast werkelijk fantastisch skiën en snowboarden, worden er veel activiteiten aangeboden: neemt u eens deel aan een husky- of sneeuwscootersafari of bekijkt u Åre vanuit de lucht tijdens het paragliden!

  • Grootste aaneengesloten skigebied (110 pistes)
  • Skiën/snowboarden en langlaufen
  • Vliegbestemming
  • Kindvriendelijk
  • Veel activiteiten naast het skiën

Online boeken


Bekijk meer veel geboekte accommodaties in Åre
 

Accommodaties voor uw wintersport in Åre

We bieden bijna alle accommodaties in Åre aan. We raden u aan om in Åre By, het centrum, of om in "The children's paradise" Åre Björnen te verblijven. In het centrum vindt u de steilere pistes en de winkels, bars en restaurants en is het dus ook iets drukker. Björnen is de beste locatie voor de beginnende skiër en voor gezinnen met jonge kinderen.

Skiën in Åre

U kunt van Åre Centrum naar Åre Björnen en weer terug skiën. Tevens rijdt er meerdere keren per dag een skibus tussen beide dorpen heen en weer. Wilt u meer informatie over een wintersport in Zweden? Neem dan vrijblijvend contact op info@scandinaviandreams.eu