Logo Scandinavian Dreams - Specialist Wintersport Scandinavië
Change language 0411 212515
Info aanvragen

Åre

CORONA-UPDATE: U kunt zonder enig risico alvast een accommodatie boeken. Accommodaties kunnen tot 60 dagen voor aankomst kosteloos geannuleerd worden!
Åre, ook wel “the jewel of the Swedish mountains” genoemd, is het grootste aaneengesloten skigebied ten noorden van de Alpen. Om die reden en door de vele bars, restaurants en winkels in Åre Centrum, is Åre een zeer populaire bestemming voor jong en oud, beginnende en ervaren skiërs.

Wintersport in Åre heeft alles. Naast werkelijk fantastisch skiën en snowboarden, biedt Åre tal van activiteiten: neemt u eens deel aan een hondensledetocht, een sneeuwscootersafari of bekijkt u Åre vanuit de lucht tijdens het paragliden.

  • Grootste aaneengesloten skigebied (110 pistes)
  • Skiën/snowboarden en langlaufen
  • Vliegbestemming
  • Kindvriendelijk
  • Veel activiteiten naast het skiën

Online boeken


Bekijk meer veel geboekte accommodaties in Åre

Accommodaties voor uw wintersport in Åre

Wij bieden bijna alle accommodaties in Åre aan. Wij raden u aan om in het centrum of in Åre Björnen, "the childrens paradise", te verblijven. In het centrum vindt u de steilere pistes, meer bars, restaurants en winkels en is het dus ook iets drukker. Björnen is de beste locatie voor beginners en kinderen.

 

Skiën in Åre

U kunt van Åre Centrum naar Åre Björnen en weer terug skiën. Tevens rijdt er meerdere keren per dag een skibus tussen beide dorpen heen en weer. Wilt u meer informatie over een wintersport in Zweden? Neem dan vrijblijvend contact op info@scandinaviandreams.eu