Logo Scandinavian Dreams - Wintersport Skandinavien
CHANGE LANGUAGE 0411 212515
Informatie

Accommodaties Trysil

We bieden bijna alle accommodaties in Trysil aan, voor 2 tot zelfs voor 48 personen. Verblijft u in Turistsenter of in Høyfjellssenter, dan zit u altijd op loopafstand van de liften, pistes, skischool, winkels, bars en restaurants.

Trysil Turistsenter ligt aan de zuidkant van de berg, hier vindt u de meeste winkels, bars en restaurants. Høyfjellssenter ligt aan de noordkant, hier is het wat rustiger en hier vindt u meer beginnerspistes.

We bieden ook een fantastisch hotel aan in Fageråsen Panorama, ook aan de noordkant en direct aan de pistes. Verblijft u in dit hotel en heeft u skiles nodig, dan beginnen deze iets hoger op de berg, in Høyfjellssenter.

U kunt van Turistsenter naar Høyfjellssenter naar Fageråsen Panorama en weer terug skiën en er rijdt natuurlijk een skibus op en neer.

Hieronder vindt u de accommodaties die de afgelopen jaren veel geboekt werden, maar we bieden nog veel meer aan. Bent u op zoek naar iets anders, neemt u dan vrijblijvend contact op info@scandinaviandreams.eu

Online boeken