Logo Scandinavian Dreams - Specialist Wintersport Scandinavië
Change language 0411 212515
Info aanvragen

De drie beste restaurants in Trysil

Geniet van heerlijk eten in Trysil

Trysil is gelegen in de Noorse provincie Hedmark, zo’n 250 kilometer ten noord-oosten van Oslo, dichtbij de Zweedse grens. Trysil is een uitgestrekte, bosrijke en dunbevolkte plaats. Het gezinsvriendelijke Trysil heeft een zeer gevarieerd wintersport-aanbod. ’s Avonds zijn zowel de bomen als de pistes verlicht en krijgt u het gevoel dat u in een sprookje beland bent. En bij al deze knusheid hoort natuurlijk ook gezellig en lekker eten. Maar wat zijn nu de beste restaurants in Trysil?

Diversiteit aan restaurants

In Trysil ontbreekt het niet aan restaurantjes, er is keuze genoeg. Door de grote hoeveelheid restaurants kan de keuze behoorlijk lastig worden. Daarom hebben wij de drie beste restaurants voor u uitgelicht.

Happy Faces

restaurant happy faces trysilHappy Faces is een Japans restaurant voor jong en oud. Hamburgers met frites en sushi, een vreemde combinatie, maar erg lekker. De hamburgers zijn mega, maar vooral sappig en de sushi wordt ter plekke met de hand bereid. Ook aan de kinderen is gedacht, want naast hamburgers en frietjes, kunnen de kinderen zich te goed doen aan knapperige kip-nuggets.
Het restaurant is klein, maar knus en het personeel is vriendelijk en doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Bent u moe van het skiën, dan is Happy Faces de ideale plek om bij te tanken. Ver hoeft u niet te lopen, want dit gezellige restaurantje ligt vlakbij de skipiste.

Vinter Restaurant og Bar

restaurant vinter in trysil
Bent u op zoek naar een Europees restaurant met een goed menu en lekkere wijnen, dan moet u zeker bij Vinter Restaurant og Bar  binnenlopen. Het restaurant heeft zeer getalenteerde koks, die de gerechten perfect combineren. Het eten is zeer smaakvol en wordt opgediend op een prachtig gedecoreerd bord. De serveersters zijn erg service-gericht. U ervaart op deze plek de liefde voor eten en service. Een restaurant met klasse voor een ieder die van lekker eten houdt.

Café Nero

Voor degene die van Spaanse gerechten houdt, is dit restaurant een echte aanrader. Café Nero is onderdeel van Vinter Restaurant og Bar. Zowel voor lunch als voor tapas, is Café Nero de perfecte uitvalbasis. Vooral de tapas zijn erg lekker. En weet u niet wat u moet kiezen, dan laat u het gewoon aan de koks over. Zij zetten voor u een perfecte maaltijd op tafel in een sfeervol, maar klein restaurant.