Logo Scandinavian Dreams - Specialist Wintersport Scandinavië
Change language 0411 212515
Info aanvragen

Accommodaties Kvitfjell

Een mooie accommodatie middenin de schitterende natuur van Kvitfjell is het perfecte begin van een relaxte vakantie. U parkeert uw auto bij de accommodatie en vanuit uw accommodatie stapt u zo de piste op!

Middle station – De accommodaties hier bieden een geweldig uitzicht over Gudbrandsdalen. Hier vindt u ook de skiverhuur, verschillende winkels, een café, een restaurant, een supermarkt en een kinderpark.

The west side – Dit gedeelte staat bekend om de zonnige ligging en om de directe toegang tot de prachtige natuur. Hier vindt u een sportwinkel, de skiverhuur, een kinder- en familiegebied en de populaire restaurants Tyrihanstunet en Gondolen Fjellbistro.

Varden – Het nieuwste gedeelte van Kvitfjell met een groene en een blauwe piste voor het hele gezin. De grote gondel brengt u naar The west side en een zespersoons stoeltjeslift brengt u naar de top van de berg. Varden is zeer populair, doordat alle accommodaties, veelal geweldige chalets, dichtbij de langlaufroutes en de skipistes liggen.

In ons boekingssysteem kunt u in slechts 3 stappen uw accommodatie in Kvitfjell vastleggen. Wilt u meer informatie of gelijk uw onvergetelijke wintersport in Kvitfjell boeken, belt u ons dan op +0411 212 515 of stuurt u ons een e-mail info@scandinaviandreams.eu

Online boeken